Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
    Абе аз да взема да питам .
    С какво да си промия разширителното казанче за антифриза което си вземах днес от една морга , че вътре е голяма мизерия

Набарах тука на 80м от Варна в Нови Пазар два броя 164-ки . Едната е суперка , другата не е и си имат почти всичко без хидравличните рейки . По старата само това и е взето иначе дори и пали и вътрешните и дръжки дори си седят - ама то след като аз си намерих сега навсякъде ще има вече .
    Ама нали съм си тиква слъунчасала забравих да взема телефон .

Едит : Бензинови са и двете
    Благодарско за уточнението за рейките.
    2.0 TS ли са? (или поне суперката такава ли е?).
    За дръжките не се ядосвай, то винаги така става.
    Ако ходиш виж за:
    1. Казанче за течността за чистачките кат за мойта дали има. Цената предполагам няма да е злобна, така че направо земай.
    2. Волана как е - кожляка имам предвид?
    3. Пепелника за возещите се отзад.
    А за телефона - ужас
    Май ако идвам до Каварна ше требе да ме водиш да ги зърна.
    Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
      Благодарско за уточнението за рейките.
      2.0 TS ли са? (или поне суперката такава ли е?).
      За дръжките не се ядосвай, то винаги така става.
      Ако ходиш виж за:
      1. Казанче за течността за чистачките кат за мойта дали има. Цената предполагам няма да е злобна, така че направо земай.
      2. Волана как е - кожляка имам предвид?
      3. Пепелника за возещите се отзад.
      А за телефона - ужас
      Май ако идвам до Каварна ше требе да ме водиш да ги зърна.
      Т.С. са и двете , едната е Суперка , Казанчето и за течноста за чистачките си беше там аз му отнесах капачката отгоре дето е по старата го нямаше казанчето .
      Вътре не съм я оглеждал защото много бързах .
      Е колко му е да те заведа - то до там е само магистрала

Има и оше една тука във Варна при Италянеца ама той скъпчия а и тя е с VM* не го знам къв точно - като на Боби да речем - със старите брони е ако някой се интерисува .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• На снимките от срещата на Кокаляне забелязах, че ми е спраскан и джама на левия (от шофьорската страна) фар за мъгла. Дали имаха таквиз работи?

То до тая среща и габарити немах, ама айде... Некой още си чака бирата.

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
          На снимките от срещата на Кокаляне забелязах, че ми е спраскан и джама на левия (от шофьорската страна) фар за мъгла. Дали имаха таквиз работи?

То до тая среща и габарити немах, ама айде... Некой още си чака бирата.
          Едва ли - с челен удар е до фаровете е смачкана , а и бронята я нямаше . Говоря за Суперката защото другата не те инерисува предполагам . При моргаджиите по шопско няма ли ? Явор , Никола Николов в радел Продава имат теми , питал ли си ги за халоген . Едната на Явор май беше Суперка ако не се лъжа .
          Може и на ТИЯ да звъннеш да питаш нищо , че са в Габрово . Аз от 1 година търся оригинален декоративен праг за Пунто 1,6 всички викат НЯМАм , тия викат - нямаме ама ще се намери .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Нагласи бира.Имам и казанче и бая други неща.Нищо не се продава!Бартер е за бира.
            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
              Нагласи бира.Имам и казанче и бая други неща.Нищо не се продава!Бартер е за бира.
              Ма ти да не мислиш да плашиш кучето със салам, а 164td? Къде, кога, каква?
              Аз от наште си тачим Ледениката и Шумянската - специалните, ма се ми е таа. Важното е да е потна.
              Ше учиме и sunny2006, или па може да изнесем открит урок. и после

Comment

• А на тази въпросната суперка пластмасите по калниците седят ли? Че не мога да намеря дясното и това е...
                Накрая ще се принудя да поръчам оригинална лайстна за 100 лв.
                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                  А на тази въпросната суперка пластмасите по калниците седят ли? Че не мога да намеря дясното и това е...
                  За пластмасовата лайсна на която е страничния мигач и надписа Pininfarina ли казваш . Май си бяха там ама до колко са здрави божа работа . Ако ходя пак ще проверя .

Comment

• За тях, да. Никъде няма. И за цял калник съм питал, ама пак няма.
                    Тъпото е, че имам лявото парче. А дясното си е там, но пък липсва металната лайстничка. И тя е 100 лева.
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• 100 лв за тази хромираната "тенекийка"

Comment

• Да. И затова съм навит за цял калник с пластмасата заедно...
                        Оня ден ми пристигна и духалката (решетчица с гумен маншон), която стои на вратата. Тя поне е 20 лв. Сега ще го отразя в темата за ремонтите.
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Нещо се е случило с поста ми там... Почти всичко е изтрито... От 40 точки има само 7.
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

А на тази въпросната суперка пластмасите по калниците седят ли? Че не мога да намеря дясното и това е...
                            до колко пари даваш за тая лаисна? утре ше ходя до морга, да взимам някои чарколяци, и мисля ,че видях,че тая имаше пластмасата !

Comment

• 20-30 лева. Само да е дясна и да е сребриста, като първите суперки.
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

20-30 лева. Само да е дясна и да е сребриста, като първите суперки.
                                Еййййй толко си и навит, че ше зема да свала мойта да ти я дам. Днес ходих при Явор и си харесах рейка, ма не знаех че търсиш тенекийка. Ако хода пак скоро ше ти зема 1.

Comment

Working...
                                X